Čistá Vysočina 2021

Po dlouhé odmlce v naší činnosti, která trvala od loňského března (opatření vlády proti COVID 19), jsme se rozhodli uspořádat akci Čistou Vysočinu. Tato akce byla povolena při dodržení bezpečnostních opatření (roušky, rozestupy mezi osobami).Uskutečnilase ve čtvrtek 22. dubna. Sraz byl u hasičské zbrojnice. I když jsme s tím moc nepočítali, účast dospělých i dětí byla velká. Podařilo se uklidit odpad na komunikacích okolo celé vesnice a u kontejnerů u obecního úřadu. Po vesnici provedly úklid děti ze základní školy.

Chceme touto cestou poděkovat všem dětem, dospělým, hasičům i nehasičům, že se nebáli a přišli nás podpořit. Počasí vyšlo, a tak mimo pracovní náplň jsme to všichni spojili s příjemnou procházkou do přírody. Děkujeme.

Doufáme, že se situace v co nebližší době uklidní a my budeme moci pokračovat v naší práci, kterou jsme  loni na jaře museli přerušit. Nebyla a zatím není možnost uspořádat ani Výroční valnou hromadu. Také práce s dětmi, kterou nemůžeme vykonávat, nás velice trápí. Nejméně do léta byly zrušeny všechny kulturní akce. V měsíci dubnu proběhla schůze výboru a školení výjezdové jednotky.

Přejeme všem hodně zdraví.

Výbor SDH