Kulturní akce zima 2015

V sobotu 24 ledna 2015 se konal v Kulturním domě tradiční Hasičský ples. Na akci hrála skupina E.M.I. L. z Havlíčkova Brodu. Všichni jsme strávili příjemný večer. O půlnoci proběhlo losování tomboly.

V sobotu 14. 2. 2015 se uskutečnil Masopust. Masopustní průvod začal již v 11 hodin od hasičské zbrojnice. Průvodu se zúčastnilo 23 masek. Po obci hrála hudba Vysočina.
Večer ve 20 hodin začala maškarní taneční zábava. Hrála kapela Fontána LIVE. Zábava se dobře rozběhla a probíhala až do ranních hodin.

21. února 2015 se konal Dětský karneval. Začal ve 13 hodin, sál se ale plnil už od půl jedné. Ve dvě hodiny doslova praskal ve švech. Vždyť se akce zúčastnilo skoro 70 dětí v maskách. S doprovodem rodinných příslušníků sál plně zaplnily. Odpolednem provázel a hrál DJ Bříza. Probíhaly i různé soutěže o ceny. Na závěr byly vyhlášeny a odměněny nejlepší masky.

Fotografie z akcí najdete v našem fotoalbu

Druhý den proběhla brigáda na konečný úklid kulturního domu a odstranění zimní výzdoby.

Děkujeme vám, kteří jste se našich akcí zúčastnili, a těšíme se na vaši hojnou účast při dalších akcích. Poděkovat chceme i všem sponzorům, kteří toto dění podpořili, a hudebním tělesům, která při nich vystupovala. A v neposlední řadě i všem hasičům i přátelům hasičů, kteří přiložili ruku k dílu a pomohli s přípravou a průběhem těchto akcí.