Dětský karneval

V sobotu 25. února proběhla poslední z řady zimních kulturních akcí „Dětský karneval“. Začátek byl od jedné hodiny v Kulturním domě Kožlí. Hudbu a moderování zajišťoval DJ Bříza. Pro děti bylo přichystáno odpoledne plné tance, her a sladkých odměn. Opět nás překvapila velká účast. Ukazuje se že, velký sál začíná být pro takovéto akce malý. Nakonec se vše podařilo zvládnout. Klasický sortiment občerstvení byl rozšířen o párky v rohlíku, které šly dobře na odbyt. Pro dospělé, kteří akci zajišťovali a podíleli se na úklidu sálu, bylo připraveno ovarové koleno. Jak se akce povedla, mohou nejlépe posoudit děti. Karneval skončil v 17 hodin. Poté bylo provedeno rozebrání výzdoby a úklid výčepu, sálu a sociálního zařízení. Po celou dobu této činnosti nás hudebně doprovázel DJ Bříza, takže práce probíhala ve veselém rytmu.

Zimní akce končí, ale na odpočinek nebude moc času. Hned příští týden zasedá výbor a začne se zabývat jarní činností: přechodem a údržbou techniky na letní období, jarním úklidem hasičské zbrojnice a kulturního domu,
okrskovou soutěží a Dětským dnem. Začnou probíhat i různá školení.

Nekončí ani akce v kulturním domě. V pátek 2. března zde probíhá Ples s vůní orientu pod patronací našich kamarádů dobrovolných hasičů ze Sechova. Další akcí by měl být ples házenkářů z Ledče nad Sázavou.

Foto z karnevalu ve fotoalbu