Okrsková soutěž- Rejčkov

Dne 14. května 2011 se uskutečnila soutěž v Rejčkově. Letos jsme bohužel přihlásili jen dvě družstva, muže a dorostence. Mladší žáci pro nemoci a úrazy nedali družstvo dohromady, rovněž některé dorostenky ztratily o soutěžení a hasiče zájem,takže nakonec nám ze sedmi členek zbyly pouze čtyři.

Družstvo mužů: Prchal Jan, Vojíř Karel ml., Křepelka Josef, Cicvárek Pavel, Makovec Pavel, Makovec Karel, Makovec Josef.

Družstvo dorostenců:Vlk Tomáš, Matěna Ondřej, Cicvárek Pavel ml., Michek Aleš, Dvořák Roman, Pešek Pavel, Panská Jana, Cicvárková Nikola.

Zajištění: Prchal Bohuslav st. (vedoucí skupiny), Husák Václav (rozhodčí), Prchal Bohuslav ml. (řidič), Cicvárková Jaroslava (finance, občerstvení).

Ani letos se družstva neumístila nijak dobře. I když se nedopustila žádných nebo jen minimálních chyb, nakonec dosažené časy stačily jen u mužů na 13.  a u dorostenců na 5. místo. Zjišťujeme, že naše stříkačka, která neprošla v poslední době žádnými změnami, nestačí na silnější a pro soutěž upravené stroje našich soupeřů. Ovšem tyto stroje by jen těžko obstály při dlouhodobé dopravě vody při požáru, na což je určená stříkačka naše. Při dnešní finanční krizi si jen těžko můžeme dovolit stroje dva. Problémem se bude zabývat příští výborová schůze.

I přes toto všechno chceme všem, kteří se soutěže zúčastnili poděkovat za reprezentaci našeho sboru a obce.Po návratu byla objednána večeře v Restauraci u Pechů.

Více fotek ve Fotoalbu