Dětský den

Dne 6. června 2009 se uskutečnil Dětský den na sportovním hřišti Kožlí. Na programu byl Pohádkový les a ?Srandamač aneb staří proti mladým, soutěž o putovní pohár starosty obce v netradičním požárním útoku?.

Na Pohádkový les jsme ve vedlejším lese Březina připravili 13 stanovišť se soutěžemi o drobné ceny. Největší zásluhu na přípravě mají opět ženy, nejen hasičky, kterým za to celý výbor SDH děkuje. Akce je stála 14 dní příprav a námahy. Díky nim jsme mohli v lese potkat vodníky, pohádkového dědečka, prince, Karkulku s myslivcem, babičkou i vlkem, piráta a Šahrazadu, Rumcajse, Manku s Cipískem, divoké loupežníky, víly, skřítky, čerta a čertovskou babičku, hejkaly, Popelku a klauna. Po absolvování všech stanovišť čekal děti na hřišti král s královnou pohádkové říše, kteří jim předali dukát, diplom a buřt, kterého si mohly opéct na ohni.

Přes nepřízeň počasí se sešlo asi 80 dětí, které si  potom ještě na hřišti zasoutěžily na chůdách, zastříkaly z hasičského auta na terč a zastřílely ze vzduchovky. K tomu jim hrál DJ Bříza. Jako občerstvení byly připraveny uzené klobásy z hasičské udírny, které připravil pan Prchal st., náš starosta SDH. Po pohádkovém lese následoval Srandamač

Více fotek ve Fotoalbu